Vrei un sistem de incalzire cu randament mare, pe combustibil solid? Alege centralele termice Arca!

Nu toate gospodariile din Romania sunt racordate la reteaua de gaze, drept pentru care unii oameni trebuie sa gaseasca o alternativa viabila la incalzirea centrala cu ajutorul gazelor. Drept pentru care, foarte multa cercetare trebuie facuta, pentru a gasi solutia care sa dea cel mai bun randament, la un raport calitate-pret optim. Este foarte greu sa nu poti sa iti pui o centrala pe gaze, obisnuiam sa gandesc eu. Insa atunci cand am inceput sa aprofundez problema, si am gasit centralele termice Arca, ce functioneaza pe combustibil solid, mi-am dat seama ca tehnologia a ajuns intr-adevar departe si ca lipsa gazelor nu este un impediment in a-ti incalzi locuinta.

Centralele termice Arca: versatilitate si randament mare

centrale termice Arca

Este de o importanta cruciala ca pe timpul iernii sa iti incalzesti locuinta cum trebuie si sa ai si apa calda. Prin urmare, ce este de facut atunci cand nu poti sa pui o centrala pe gaze? In niciun caz sa disperi! Eu tocmai ma mutasem intr-o casa noua; stiam ca acea localitate nu are conducte de gaze trase, asa ca puteam sa imi iau gandul de la clasicul sistem de incalzire! Insa pretul pe care l-am dat pe locuinta era mult prea bun ca sa refuz.
Drept urmare, m-am vazut pus in fata faptului implinit: imi trebuia o alternativa la clasicul sistem de incalzire pe gaze. Asa ca am cautat, m-am informat si am gasit: centralele termice Arca pe combustibil solid pareau sa fie solutia perfecta! Asa ca, am inceput sa caut magazine care le comercializau. Astfel, am gasit Inic Instal. Ei aveau o oferta de centrale termice marca Arca cuprinzatoare, iar eu am avut de ales intre:
• Centrale termice Arca, pe lemne, cu o autonomie de 8-10 ore si un randament al arderii de 85-90%, ideale pentru locuinte de tot tipul
• Centrale termice marca Arca, pe peleti, cu un randament de cel putin 90% si focar uscat anticondens
Tot analizand eu oferta si uitandu-ma si dupa pret, si dupa randament, am optat pentru un sistem de incalzire Arca pe peleti. Dupa ce am apelat la Inic Instal ca sa imi achizitionez centrala, tot ei, care erau de asemenea si o firma de instalatii de anvergura, au venit si mi-au montat sistemul de incalzire bazat pe centrala termica Arca. Nu am cum sa nu le dau nota maxima pentru profesionalism.

Articol recomandat:  Cum stii ca spatiul tau comercial este ferit de orice pericol? Vezi cat de importanta este investirea intr-un sistem de alarma de ultima generatie

Prima iarna cu centrala termica Arca – un paradis calduros

centrala termica Arca

Astfel, am trecut si de prima iarna cu centrala termica marca Arca si pot spune ca „multumit” e prea putin zis ca sa imi exprim starea. Printre avantajele unei astfel de centrale, amintesc:
• Cost bun de achizitionare in raport cu randamentul dat
• Caldura si apa calda asigurate din belsug
• Cost mic de intretinere, in raport cu pretul urias pe care l-as fi platit pe factura de gaze
Prin urmare, fie ca va puteti racorda la un sistem de gaze ori nu, recomand cu caldura, ca sa vezi coincidenta, o centrala termica Arca. Iar daca veti apela la Inic Instal pentru achizitionare si montaj, veti fi printre cei mai multumiti, ca mine!

Articol recomandat:  Care sunt cele mai utile sisteme de detectie a incendiului