Vrei un scaun auto sigur? Atunci alege un scaun auto cu ISOFix

Siguranta celui mic in timpul calatoriilor cu masina este foarte importanta si de aceea trebuie sa il protejati pe cel mic in cazul unei coliziuni si cel mia potrivit mod este cu ajutorul unui scaun auto cu ISOFix.

Scaunul auto cu ISOFix il tine in siguranta pe cel mic in cazul unei coliziuni

scaune auto isofix

Primul lucru care trebuie sa il stiti este ce e un scaun auto cu ISOFix, ei bine ISOFix este sistemul standard de asigurare a fixarii scaunelor de copii in autoturisme care permite fixarea acestuia intr-o pozitie rigida si fixa, avand ca avantaj faptul ca in timpul unui impact acesta se va comporta unitar cu restul masinii. Dar trebuie sa mai stiti ca nu toate masinile au un sistem de prindere pentru ISOFix asa ce va recomandam sa verificati inainte daca aceasta permite pentrru a nu cumpara degeaba si in continuare o sa va prezint avantajele achizitionarii unui scaun auto cu ISOFix.

  • Poate fi fixat foarte rapid, montarea si demontarea este mult mai usoara decat la scaunele cu prindere de centura de siguranta.
  •  Este foarte usor de manevrat, daca este fixat, acesta poate ramane permanent acolo si trebuie sa manevrati doar scaunul auto.
  • Studiile arata ca prinderea rigida ofera cea mai buna siguranta si exclude riscul sa alunece sau sa se rastoarne.
  • Rezolva problema nepotrivirilor dintre scaunul de masina si spatiul in care se monteaza.
  • Prin folosirea  sistemului ISOFIX ai siguranta montarii corecte a scaunului auto si creste nivelul de siguranta al copilului.
Articol recomandat:  Noi am ales patuturile din lemn, pentru somnul liniștit al copilului nostru

Si cum noua legislatie spune ca cel mic trebuie sa fie transportat in scaun auto pana la varsta de 12 ani, atunci tineti-l in siguranta cu un scaun auto cu ISOFix.

Articol recomandat:  Situatii in care alaptarea la san trebuie inlocuita cu lapte praf

La Bebenan gasiti scaune auto cu ISOFix de cea mai buna calitate la preturi foarte accesibile

Daca doriti ca cel mic sa stea in timpul calatoriei intr-un scaun auto cu ISOFix de cea mai buna calitate, atunci magazinul online Bebenan este locul potrivit unde gasiti scaune auto la preturi foarte accesibile pentru orice parinte care doreste ca cel mic sa fie in siguranta in cazul unei situatii nefericite. De la Bebenan puteti comanda scaunul auto cu ISOFix  atat online cat si telefonic si daca valoarea comenzii este mai mare de 400 de lei, atunci livarea este gratuita oriunde in tara.

Articol recomandat:  Saniutele pentru copii, cele mai bune prietene pe timp de iarna