Vrei să te simți în siguranță? Apelează la Grand Guard Security, firma de paza mereu alături de tine!

De câte ori nu v-ați gândit că aveți nevoie de mai multă protecție pentru căminul vostru sau orice alt spațiu pe care îl dețineți și în care aveți lucruri de valoare? Noi suntem Grand Guard Security, firma de paza și protecție care vă garantează cele mai bune servicii, astfel încât dumneavoastră să vă simțiți mereu în siguranță.

Cum are grijă GGS de bunurile tale?

Firma Grand Guard Security are angajat cel mai bun personal, astfel încât toți clienții noștri să își poată pune toată baza în cele mai calitative servicii de protecție. Toți cei care vor lucra pentru tine sunt recepționeri, dispeceri, bodyguarzi și pompieri, acolo unde este cazul. Toți sunt pregătiți și echipați cu echipamentul ideal pentru desfășurarea activităților de paza și care să respecte toate cerințele pe care le impuneți. Dacă doriți, firma de paza GGS poate să își desfășoare activitatea atât în civil, cât și îmbrăcați în uniforma specifică agenților de paza.
Noi vă asigurăm că vom fi prezenți și ne vom desfășura activitatea ca la carte, chiar dacă este vorba despre spații precum clădirile publice, sedii de instituții private, parcuri, asociații de locatari, centre comerciale, clădiri de birouri, instituții de învățământ, hoteluri, baruri, restaurante, precum și depozite pentru materiale de construcții.

Articol recomandat:  Centralele termice din școli la control

firma de paza si protectie
Noi vă punem la dispoziție cea mai buna firma de paza și protecție împotriva accesului neautorizat și ocupării abuzive a unui spațiu, servicii de paza contra furturilor, distrugerilor, incendiilor, precum și alte fapte care duc la pagube materiale. Noi vă asigurăm protecția bunurilor intelectuale, a mediului înconjurător, precum și informarea autorităților cu privire la săvârșirea unor fapte ilicite.

Articol recomandat:  Rochia ta va fi pusa in valoare cu o pereche de pantofi de mireasa la comanda!

Ce aparatură folosim și vă punem la dispoziție?

Toți angajații noștri folosesc echipamente speciale de paza și protecție, care asigură și performanța noastră în acest domeniu. Instalăm sisteme de alarmă, camere de luat vederi și tot ce înseamnă aparatură audio-video și cele mai performante sisteme de alarmă care să detecteze efracția, incendiul, inundația, emanații de gaze sau orice alte nereguli. Dacă vreți chiar voi să supravegheați, uneori, spațiile deținute, optați pentru instalarea unor echipamente de monitorizare, precum camera video. Doar trebuie să vă instalați aplicația specială și veți putea urmări chiar și de acasă imaginile de la fața locului.

Consultă serviciile de paza oferite de firma de paza Grand Guard Security

ggs

Dintre cele mai importante servicii pe care vi le oferim, câteva vă vor convinge și motiva să ne alegeți. Consultanță, control acces, monitorizare și intervenție, paza și protecție, service și mentenanță, sisteme de alarmă de toate felurile, sisteme de automatizare, precum și supraveghere video. Indiferent de tipul de serviciu de care aveți nevoie, firma de paza Grand Guard Security sunt mereu promți și profesioniștii la care puteți apela în orice moment. Sunați-ne și noi vă vom propune cele mai bune oferte, care să se adapteze cerințelor și nevoilor voastre. Simțiți-vă în siguranță și beneficiați de cele mai bune servicii, numai cu noi, oriunde în București. Sunați la 0768.642.633 sau veniți la sediul nostru, situat pe Strada Foișorului nr. 145B, sector 3, București.

Articol recomandat:  13 februarie: Sfaturi de îngrijire a tenului pentru bărbați