Tu stiai toate aceste BENEFICII ale purtarii obiectelor din argint?

Purtarea bijuteriilor este un obicei pastrat inca din antichitate. Desi cele mai multe persoane le poarta pentru rolul lor estetic, de infrumusetare, s-a dovedit faptul ca metalele pretioase au si alte beneficii asupra corpului uman, dar si asupra starii psihice.

Daca si tu admiri bijuteriile din argint si iti face placere sa le porti, esti probabil interesata de proprietatile extraordinare ale acestui metal pretios, multe dintre ele fiind descoperite inca din vremurile indepartate. Astfel, vei aprecia si mai mult accesoriile si obiectele din argint!

Descopera cum sa folosesti argintul pentru a te bucura pe deplin de beneficiile lui:

Prin purtarea accesoriilor

  • Argintul este cunoscut pentru efectele pe care le are asupra tensiunii arteriale. Poti purta unul dintre lanturile din argint din oferta Sevda pentru a bucura atat de un accesoriu stylish, cat si de un material pretios de calitate. Astfel, in cazul in care ai probleme cu tensiunea arteriala, trebuie sa stii ca purtarea argintului ajuta la scaderea acesteia. 
Articol recomandat:  Cele mai deosebite bratari din argint pentru femei sunt cele care ne definesc

 

  • Imbunatatirea starii de spirit este un alt beneficiu al purtarii bijuteriilor din argint. Se spune ca acesta protejeaza impotriva energiilor negative, absorbindu-le, iar in acelasi timp, intareste emotiile si intuitia.

 

  • Argintul este considerat un scut eficient impotriva deochiului si a fost folosit inca de la descoperirea lui in descantece. Chiar daca esti sceptica impotriva unor asemenea lucruri, probabil ai simtit, macar o data, privirea insistenta a altei persoane indreptata catre tine, iar energia transmisa astfel te-a afectat intr-un fel sau altul.

 

  • In triburile de indieni, argintul era purtat pentru ameliorarea sau chiar disparitia migrenelor. De asemenea, schimbarea culorii bijuteriilor de argint poate indica probleme ale rinichilor sau ale sistemului nervos.
Articol recomandat:  Afla cum sa iti alegi rochia de ocazie in functie de tipul de silueta

 

Alte utilizari

  • Pe langa obiecte decorative deosebite, lucrurile argintate pot oferi si o protectie speciala locuintei tale. Daca iti doresti o casa cu o atmosfera linistita si calma, intra pe www.sevda.ro, de unde iti poti achizitiona diverse decoratiuni din argint, la preturi foarte bune! Astfel, vei avea in interiorul locuintei tale atat obiecte deosebite din punct de vedere estetic, dar te vei bucura si de beneficiile argintului. 

 

  • Alte industrii in care acest metal nobil este foarte utilizat sunt cosmeticele si industria farmaceutica. Pentru ca are proprietati antioxidante si antibacteriene, integrat in compozitia cremelor, acesta ajuta la vindecarea mult mai rapida a ranilor. Eliberarea rapida a ionilor negativi fac din argint o modalitate buna de vindecare facila a arsurilor grave. De asemenea, are rol anti-imbratranire, datorita efectului imunomodulator si din ce in ce mai multe companii care produc cosmetice il utilizeaza in lotiuni sau in alte produse. Si in medicina pot fi intalnite instrumente de argint.
Articol recomandat:  Batista si papioanul pentru barbati – Cum le poti purta de Revelion

 

  • Vesela de argint era folosita inca din antichitate pentru ca aceasta ajuta la stoparea raspandirii bolilor, datorita caracteristicile antibacteriene mentionate si la punctul anterior. Astfel, nu numai ca masa era servita in farfurii de argint, dar si tacamaurile erau faurite din acelasi material. In plus, pentru pastrarea lichidelor, precum apa sau vin, se foloseau recipiente din argint cu o puritate cat mai mare.

 

Asadar, argintul este un metal nobil, cu proprietati extraordinare de care te poti bucura din plin, mai ales daca iti plac bijuteriile si accesoriile!