Tratamentul impotriva afectiunilor si infectiilor vaginale: Mastrelle Med

Mastrelle Med capsule este disponibil aici, trateaza si previne infectiile si afectiunile vaginale (ca urmare a administrării de antibiotice, antimicotice, ovule, utilizarii tampoanelor interne, menstruatiei abundente, igienei intime agresive)
Mastrelle Med capsule favorizeaza refacerea mediului vaginal natural. Capsulele contin Lactobacillus acidophilus, o bacterie prezenta în mod normal in flora vaginala si combinatia de componente active (acid lactic, merisor) care regleaza pH-ul la un nivel acid constant si suprima aderenta si proliferarea patogenilor.
mastrelle med
EFECT ANTIBACTERIAN FARA ANTIBIOTICE
  • Trateaza infectiile si afectiunile vaginale
  • Normalizeaza aciditatea vaginala
  • Restabileste flora normala a vaginului
  • Combate durerile din timpul actului sexual, iritatia, uscaciunea, inflamatia si sensibilitatea locala
  • Poate fi administrat în perioada de sarcina pentru tratamentul candidozei si bacteriozei vaginale
Compozitie
Lactobacillus acidophilus
+
Extract de merisor
+
Acid lactic
MOD DE UTILIZARE
Folositi Mastrelle Med timp de 6 zile ca metoda de tratament.Introduceti o capsula vaginala in vagin o data pe zi. Introduceti capsula inainte sa mergeti la culcare.Spalati-va pe maini cu apa calda si sapun si asigurati-va ca zona din jurul vaginului este curata si uscata inainte de a introduce capsula.In caz de uscaciune vaginala, recomandam umezirea capsulei cu apa înainte de introducerea ei în vagin.

Articol recomandat:  Ce avantaje iti confera un sistem de iluminare cu led si cum sa folosesti in mod economic un astfel de produs

Nu depasiti doza recomandata.

Atentionari si precautii
În cazuri de infectii vaginale, consultati medicul înainte de a folosi acest produs.
Acest produs poate fi folosit în timpul menstruatiei si nu influenteaza rezultatele testelor ginecologice. Acest produs este compatibil cu utilizarea prezervativelor din latex lubrefiate/nelubrefiate, sau din poliuretan lubrefiate.
Nu utilizati împreuna cu dezinfectante cu saruri cuaternare de amoniu precum clorura de benzalconiu deoarece acidul hialuronic precipita în prezenta lor.
Nu utilizati produsul în caz de hipersensibilitate cunoscuta la soia, acid hialuronic, galbenele, aloe sau oricare alt ingredient din aceasta formula.
Daca ambalajul prezinta deteriorari ce compromit integritatea tubului, nu folositi acest produs.
Nu aruncati ambalajul gol în mediul înconjurator.
Nu lasati la indemana copiilor.
Pastrati la temperaturi sub 25°C în ambalajul original.
Reactii adverse
Pana in prezent nu au fost raportate reactii adverse la acest produs sau la produse similare.