Tocmai ce ti-ai luat permisul de conducere? Iata de ce asigurarea Casco te poate ajuta!

 In timp ce faci scoala de soferi, consideri ca cel mai dificil pas in drumul tau catre soferie va fi obtinerea permisului. Cu toate acestea, dupa ziua fericita in care ai devenit sofer cu acte in regula, iti dai seama ca ar cam trebui sa te protejezi cumva de toate pericolele din trafic, si nu doar sa ii protejezi pe ceilalti cu asigurarea de tip RCA. Aici intervine rolul asigurarii Casco, adica acea asigurare care te ajuta sa fii protejat, atat in trafic, cat si in timp ce masina este parcata. O astfel de asigurare nu implica faptul ca tu nu ai fi un sofer bun, nicidecum! Ea doar te apara si iti permite sa iti vezi linistit de sofat.

Articol recomandat:  Când am nevoie de accesorii moto, apelez la Moto Supermarket

Asigurarea Casco, o zana buna a tuturor soferilor

asigurari casco

 Atunci cand te afli la volan, cea mai mare grija este siguranta, atat a celor din trafic, cat si a ta. Pe cei din trafic ii ajuta asigurarea de tip RCA, insa cu tine cum ramane? Aici intra in scena polita Casco, o adevarata zana buna a tuturor soferilor. Fie ca iti este teama ca vei lovi masina atunci cand incerci parcarea laterala, fie ca nu ii doresti ca zgarieturile cu cheia de pe masina, facute malitios de un trecator rautacios, sa iti strice ziua, incheierea unei asigurari Casco este varianta perfecta de a fi in deplina siguranta. De asemenea, atunci cand pasajul este indundat, nu trebuie sa fii foarte panicat, intrucat o asigurare Casco buna te va ajuta, atunci cand iei apa la motor, sa iti repari masina. In functie de vechimea masinii, poti incheia mai multe tipuri de asigurari Casco:

  • Asigurari Casco pentru masini cu vechime de pana in 10 ani. Masini noi fiind, acestea implica asigurarea unei sume mai mari, precum si a unor riscuri in plus.
  • Asigurare Casco pentru masini cu vechime de la 11 la 15 ani. Plafonul sumei asigurate este de maxim cateva mii de euro, insa exista un pachet complet de riscuri acoperite, iar promptitudinea in solutionarea daunelor este aceeasi.
Articol recomandat:  10 trucuri pentru a PRELUNGI viata bateriei auto

Asigurarea Casco poate fi calculata si incheiata online

Cel mai facil mod de a calcula si incheia o asigurare Casco este de a apela la online,  in masura in care tot ce trebuie sa faci este sa alegi pachetul propice pentru nevoile tale, sa iti faci un calcul estimativ al sumei pe care trebuie sa o platesti pentru polita Casco, precum si esalonarea sumei. Odata terminat acest procedeu, poti chiar sa inchei asigurarea Casco online. Asadar, acest tip de polita este o adevarata binecuvantare in viata soferilor incepatori (dar nu numai), avand in vedere ca le asigura exact acele conditii propice pentru a fi concentrati numai pe un sofat atent, prudent si responsabil. Caci pana la urma, a fi atent la trafic este o conditie necesara oricarui sofer care se vrea pasionat de ceea ce face. Iar asigurarea Casco, fie incheiata online, fie traditional, ii ajuta pe soferi, cu siguranta.

Articol recomandat:  Detergenti auto profesionali si spalare eficienta a masinii? Alege spalatoria auto!