Rochiile de dama nu trebuie sa iti lipeseasca din garderoba

Legendara Coco – Chanel, cea care ne-a uimit prin comportamentul si personalitatea ei, precum si prin taria de caracter de care a dat dovata intr-o epoca istorica in care locul femeii in societate nu era bine stabilit, transmite din invataturile pe care viata i le-a dat faptul ca: ,,O femeie trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa’’. Mai mult decat atat, adepta a feminismului, Coco Chanel incurajeaza doamnele si domnisoarele sa poarte rochii de dama printr-o simpla, dar puternic incarcata de semnificatii expresie: ,, Acolo unde este o rochie, este si o femeie; daca nu exista femeie, nu exista nici rochie’’.

Altfel spus, stilul vestimentar al unei femei transmite mult mai multe lucruri decat niste simple combinatii de accesorii si culori. Am putea spune ca stilul vestimentar al unei femei este o reflexie vizibila a personalitatii acesteia, asa cum ochii sunt considerati a fi reflexia sufletului. Analizand modul in care o femeie isi combina tinutele, precum si atitudinea cu care aceasta le poarta, ne putem da seama de o serie de detalii despre femeia respectiva, detalii ce transmit preferinte in ceea ce priveste culorile, materialele, modelele etc. Mai mult decat atat, putem observa si incarcatura sufleteasca a acesteia intr-o zi obisnuita doar observand modul in care s-a imbracat.

Articol recomandat:  Cum sa iti alegi o pereche de balerini online

Cand este recomandat sa porti o rochie de dama?

rochii dama

Nu putem afirma cu certitudine daca in secolul XXI, tinand cont de toate detaliile in materie de religie, drepturile omului, sociologie si globalizare, exista situatii in care se recomanda purtarea rochiilor de dama sau nu se recomanda purtarea acestora. Insa, tot ceea ce putem spune este ca purtarea unei rochii de dama adecvate si potrivite activitatii pe care o desfasori nu atrage pareri si observatii negative. O rochie de dama purtate cu demnitate, feminitate si respect fata de propriul corp, dar si fata de ceilalti, nu poate face decat sa iti creasca increderea de sine, sa transforme o zi banala intr-o zi in care te-ai simtit bine cu cei din jur si, totodata, iti creeaza o mobilitate in spatiu si o viteza a reactiilor mult mai vare.

Articol recomandat:  Sezonul cizmelor de dama a sosit! Innoieste-ti garderopa cu o noua pereche eleganta si in pas cu ultimele trenduri!

rochii dama online

Exista rochii de dama create pentru toate activitatile la care ai putea vreodata sa participi, astfel nu vei risca sa iti alegi o tinuta neadecvata pentru un eveniment la care este necesara purtarea unei rochii. Astfel, rochiile de dama se impart in mai multe categorii, fiecare categorie avand caracteristici specifice tipului de activitate pentru care sunt create.

Rochii pe care trebuie sa le ai in garderoba

· Rochiile de zi: pot fi purtate intr-o zi obisnuita de iesit in parc, de mers la facultate sau la cumparaturi sau chiar la o terasa de vara

Articol recomandat:  Alternativa aprovizionarii din bazaruri si centre comerciale aglomerate? Cumpara online haine de dama en-gros

· Rochiile casual: pot fi purtate la locul de munca, la un eveniment de zi care nu necesita tinuta office, precum si la alte activitati de zi cu zi

· Rochiile sport: sunt de obicei purtate atunci cand intreprindem o activitate sportiva relaxanta, cand mergem in excursii etc

· Rochiile casual elegante: sunt purtate de obicei la evenimentele unde este obligatorie o tinuta office

Prin urmare, fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba ei o rochie de dama statement, pe care sa o poarte cu personalitate. Pentru achizitionarea unei rochii de dama online poti accesa site-urile web ale diversilor producatori de astfel de produse, precum si site-uril magazinelor online care se ocupa cu distribuirea rochiilor de dama.