Premergatorul, un accesoriu necesar celui mic

Primii pasi sunt foarte importanti atat pentru cel mic cat si pentru parinti si cum la inceput cel mmic nu are o musculatura foarte dezvoltata ca sa stea in picioare, ca si parinte trebuie sa il ajuti sa isi dezvolte oasele si muschii si acest lucru se poate face cu usurinta daca ii achizitionati un premergator.

Premergatorarele sunt  cel mai bun accesoriu pentru a il ajuta pe micut sa aiba o dezvoltare  normala

premergator

Dezvoltarea normala si sanatoasa a celui mic este foarte importanta si fiecare parinte trebuie sa aiba grija ca micutul sa creasca normal, de aceea trebuie sa aveti foarte mare grija ca obiectele cu care acesta intra in contact sa nu ii puna sanatatea in pericol si de aceea cand alegeti un premergator pentru cel mic, trebuie sa tineti cont de:

  • Stabilitate, acesta trebuie sa fie foarte stabil ca sa nu se rastoarne cand cel mic il foloseste.
  • Sa aiba cat mai multe opritoare.
  • Sa fie reglabil, in functie de inaltimea copilului.
  • Sa fie usor de pliat si depozitat pentru a nu ocupa mult spatiu cand acesta nu este folosit.
  • Sa fie cat mai colorat si sa contina diferite jucarii care sa il atrga pe cel mic sa stea cat mai mult in picioare.
  • Materialul din care este realizat sa fie foarte rezistent si sa nu contina substante toxice care sa ii puna sanatatea celui mic in pericol.
  • Sa fie foarte usor de manevrat si sa aiba cat mai multe roti.
Articol recomandat:  Ofera-i prichindelului tau cele mai bune conditii! Iata un top 3 al magazinelor de unde le poti achizitiona!

Un sfat pe care vi-l dam este sa aveti grija ca cel mic sa calce pe toata talpa pentru ca musculatura acestuia sa se dezvolte normal si premergatorele sunt recomandate copiilor de peste 6 luni si care nu au mai mult de 12 kg.

Articol recomandat:  Beneficiați de avantajele unui patut pliabil de la iLBambino

La Bebenan gasiti atat premergatoare cat si antepremergatore la preturi foarte accesibile

Daca vreti sa cumparati un premergator sau un antepremergator, atunci la Bebenan gasiti diferite modele foarte colorate si care sa indeplineasca criteriile de mai sus si care sunt la preturi foarte acceesibile. Acestea pot fi comandate atat online cat si telefonic si transportul acestora se realizeaza in maxim 48 de ore si daca valoarea comenzii este mai mare de 400 de lei, atunci livrarea acestora este gratuita oriunde in tara.

Articol recomandat:  Nu poti alapta? Foloseste Humana lapte praf pentru continuare!