In pasi de flamenco catre un sejur in Costa Brava

costa brava sejur

Spania este tara cu una dintre cele mai diversificate culturi, armonizarea traditiilor si a influentelor latine reusind sa atraga an de an sute de mii de turisti interesati sa descopere regiunile eclectice cu peisaje din poveste.

Sejururile in Costa Brava sunt cele care fac cu ochiul persoanelor interesate in a descoperi tara recunoscuta pentru compilatia interesanta pe care a reusit sa o creeze intre traditii culturale, influente lingvistice, etnii si zonele turistice greu de ignorat.

De ce un sejur in Costa Brava starneste interesul turistilor?

Situata in nord-estul Cataluniei, Costa Brava este zona care inglobeaza numeroase orase si comune, reusind armonizarea lor prin culturi, influente latine diferite si zone geografice intre munte si mare.

Articol recomandat:  Locuri de vis pentru un sejur la munte in Austria in aceasta iarna

In prezent, un sejur in Costa Brava de neuitat este acela care iti permite sa te cazezi pe tarmul spaniol cel putin 5 zile, timp in care vei reusi sa descoperi toate atractiile turistice cu care regiunea Cataluniei se mandreste.

Cei interesati de religie sau de istorie, pot merge la Manastirea Monserrat, cunoscut drept nucleul spiritual al Cataluniei. Intr-un loc plin de legenda, se zareste printre varfurile muntilor manastirea Monserrat, istoria spunand ca aici Sf. Petru a modelat statuia Fecioarei Maria! Cei care ajung pe inaltimile crestelor montane pana la manastire, dezvaluie faptul ca aici muntii strapung cerul, astfel creandu-se acel sentiment de uniune intre cele doua elemente naturale ale Terrei.

Articol recomandat:  Idei de activitati in natura de incercat cu copii in aceasta vara

Vacanta in Costa Brava reprezinta pentru multi posibilitatea de a lua contact cu rimurile dansurilor spaniole precum flamenco. Bataile din palme si rasunetul tocurilor in pasi de flamenco reprezinta viata de noapte in sejururile petrecute in Costa Brava, iar plajele animate cu nisip fin sunt cele care pe parcursul zilei ofera relaxare celor ajungi in regiunea din Catalunia.

De asemenea, o intriga in istoria spaniola este oferita de faimoasele coride. Cei interesati de senzatii tari, in vacantele din Spania pot opta pentru vizitele la renumitele show-uri cu toreadori.

Costa Brava , un sejur complet pe meleaguri spaniole

Cu o istorie si o cultura greu de comparat, un sejur in Costa Brava este ideal pentru cupluri, cat si pentru familii.  Peisajul natural care imbina zona montana cu literalul, transforma Costa Brava intr-o vacanta memorabila in care relaxarea, voia buna si ritmurile de flamenco vor fi simtite din plin.

Articol recomandat:  Ati planuit un sejur in Thassos? Istoria si cultura insulei asteapta sa o descoperiti!

Ofertele pentru Costa Brava tin primul loc in topul agentiilor turistice renumite pentru profesionalismul cu care isi fidelizeaza clientii si mai mult decat atat, cei interesati de astfel de sejururi in Spania au posibilitatea de a achita in rate intreaga suma de bani!

Cu siguranta, daca vrei sa pleci intr-un sejur special, Costa Brava reprezinta destinatia pe care o vei dori sa o revezi si a doua oara!