Organizarea unui eveniment corporate in Bucuresti? Gasesti sala de evenimente la ChefsGallery.ro

Organizarea unui eveniment corporate este mult mai complexa si urmareste alte reguli fata de o petrecere cu prietenii. Spre deosebire de aceasta din urma, sa organizezi un eveniment corporate reusit, din toate punctele de vedere, ti-ar putea da batai de cap. Pana gasesti sala de evenimente potrivita, pana te hotarasti cum sa o decorezi, timpul trece in defavoarea ta si te vei trezi, in ultima clipa, ca nimic din ce ti-ai dorit cu a iesit asa cum voiai. Pentru ca nu vrei sa se intample asta, te sfatuim ca mai bine sa apelezi la o firma de organizare evenimente corporate din Bucuresti, cum ar fi Chef’s Gallery, si sa nu mai stai cu grija.

organizare evenimente corporate

Realizarea unui eveniment de tip corporate se face respectand cateva reguli

Realizarea unui eveniment corporate se face, intotdeauna, avand un plan bine stabilit dinainte. In primul rand, tematica va fi aleasa in functie de ce doresti sa obtii prin organizarea acestui eveniment corporate, dar si de cultura organizationala a companiei. Tu stii cel mai bine ce astepti de la organizarea unui astfel de eveniment, asa ca va trebui sa discuti toate detaliile cu firma organizatoare, pentru ca totul sa iasa asa cum iti doresti.

Articol recomandat:  Invitatii de nunta cu care sigur iti aduci prietenii la eveniment: pe ManDiva.ro

Hai sa vedem, mai departe, cateva intrebari la care trebui sa ne raspundem, pentru a intocmi planul de actiune.

  • Care este tematica evenimentului corporate? Acesta poate fi un eveniment informal, cum ar fi o petrecere corporate la care sa inviti partenerii si angajatii sa celebrati 10 ani de existenta a companiei, spre exemplu, sau un eveniment corporate formal, cum ar fi cazul intalnirilor de afaceri, unde atentia la detalii trebuie sa fie ireprosabila. Tocmai de asta, ChefsGallery.ro este un organizator de evenimente corporate indragit de afaceristi si nu numai, firma avand deja experienta si un portofoliu de succese inregistrate de la aparitia sa.
  • Ce mesaj vrem sa transmitem prin evenimentul corporate pe care ne pregatim sa il organizam in Bucuresti? Aici, de fapt, raspunsul este acelasi cu motivul pentru care organizam un astfel de eveniment. Putem sa celebram ceva sau sa incercam stabilirea unor noi relatii de afaceri, cu parteneri interesati de obiectul de activitate al firmei noastre.
Articol recomandat:  Plicuri de bani pentru nunta: Detalii importante pentru Invitatie-Online.ro

evenimente corporate Bucuresti

  • Cate persoane vor participa la evenimentul nostru corporate? In functie de numarul de persoane participante, vom stabili ce sala de eveniment vom inchiria. Este indicat sa gasim un salon de evenimente potrivit, sa nu fie prea mare si invitati putini, de exemplu, pentru ca va da impresia ca evenimentul organizat de noi nu este atat de interesant si oamenii nu au vrut sa participe.
  • Nu in ultimul rand, poate cea mai importanta intrebare dintre toate este… ce buget avem? Aici, depinde de cat de mare vrem sa fie evenimentul, ce cheltuieli vom avea (vrem lumini si sonorizare speciale), cati invitati avem, ce meniu alegem, etc.
Articol recomandat:  Ce locatii de evenimente gasim in Bucuresti?

organizare eveniment corporate Bucuresti

 

Organizarea de evenimente corporate: ultimele verificari

Da, inainte de a spune ca evenimentul este gata sa inceapa, este bine sa facem ultimele verificari. Nu se stie niciodata ce ne mai lipseste si nu am vrea sa ruinam totul cu niste detalii pe care nu le-am mai verificat inainte. Speram ca evenimentul tau va iesi foarte bine si te asteptam sa ne dai si tu niste sfaturi utile.