Noi am ales patuturile din lemn, pentru somnul liniștit al copilului nostru

Atunci când cel mic s-a născut, una dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le facem a fost alegerea mobilierului camerei, precum și toate accesoriile adjuvante muncii de părinte. Și cum internetul este plin de păreri și sfaturi, am știut exact ce alegere să facem: patuturile din lemn, pentru siguranța, confortul și somnul liniștit al bebelușului nostru.

Avantajele pătuțurilor din lemn de la babyneeds.ro

Față de paturile pliante, fie ele din lemn sau din material textile, patuturile din lemn au nenumărate avantaje, care ne-au convins și pe noi să le alegem. Mai presus de toate, patuturile din lemn pentru copii sunt mult mai rezistente și oferă mai multă siguranță. Datorită materialelor tari, de foarte bună calitate și durabile în timp, precum lemnul de stejar, fag și tei, pătuțul poate fi folosit de atunci când prichindelul este nou-născut, până la vârsta la care el începe să se ridice și să facă primii pași. De asemenea, barele de protecție, fiind confecționate tot din lemn, nu îl voi râni pe cel mic și vor fi mult mai rezistente decât cele din metal.

Articol recomandat:  Cum sa alegi caruciorul perfect pentru bebelusul tau

patuturi din lemn

Noi am apelat la magazinul nostru preferat de articole pentru cei mici, babyneeds.ro și am optat pentru un patuturile din lemn de aici, tip balansoar, pentru un somn și mai liniștit al copilului nostru. Aveți la dispoziție multe alte modele de pătuțuri din lemn, potrivite pentru intervalul de vârstă 0-3/4ani. Pentru un pătuț de copii cu mai multe funcții, puteți să le alegeți pe cele ale căror saltea se poate dispune pe două nivele, astfel că veți avea la dispoziție un spațiu, în partea de jos, de depozitare a jucăriilor și lucrușoarelor celui mic. De asemenea, chiar dacă prețul e foarte puțin mai ridicat decât cel al paturilor tradiționale, noi am ales un pătuț cu saltea încoporată. Majoritatea pătuțurilor din lemn de la babyneeds.ro au saltele care vin la pachet cu piesa de mobilier. Materialul din care sunt confecționate sunt de cea mai bună calitate, fie aloe vera, bambus ori cocos, indicate pentru dezvoltarea sănătoasă a celui mic, în timpul somnului. Mai puteți alege dintr-o gamă largă de modele și culori ale lemnului, pentru ca pătuțul să se poată asorta ușor cu restul mobilierului din casă sau din camera bebelușului. Aveți la dispoziție nuanțe de maro, venghe, alb sau combinații de culori personalizate, atât pentru băieței, cât și fetițe.

Articol recomandat:  Prin ce exagereaza mamicile din prea multa grija pentru bebe

Prețuri promoționale la patuturile din lemn de la BabyNeeds

patuturi din lemn Pe babyneeds.ro găsiți paturi din lemn de tip coșuleț, cu lateralele culisante, sertare, sistem de legănare, precum și transformabile în spații de joacă sau țarc, atunci când copilul mai crește. De asemenea, aveți la dispoziție modele de la peste 20 de producători, adaptate oricărui buget. La majoritatea patuturilor aveți discount-uri mari, de care trebuie să profitați. Intrați pe babyneeds.ro și cu ajutorul filtrelor de preț, model și marcă, alegeți pătuțul preferat, adaptat tuturor cerințelor dumneavostră. Optați pentru comanda online, doar prin selectarea modelului dorit de pat, ori pentru comanda telefonică, la numărul de telefon afișat pe site.

Articol recomandat:  Un balansoar pentru bebelusi ce ofera parintilor momente de relaxare