Metode de Tratare a Infectiilor Urinare NATURIST!

Ce poate fi mai deranjant decat senzatia de urinare frecventa insotita si de senzatia de usturime? Uita acum de aceasta problema cu ajutorul plantelor!

Din pacate infectiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase, pe langa senzatia deranjanta de a merge la baie incontinuu,de multe ori fara a urina, motiv pentru care ar trebui sa acorzi o atentie deosebita sanatatii tale. Daca nu vrei sa apelezi la celebrele antibiotice, care de altfel sunt extrem de eficiente, poti sa incerci si tratamentul naturist.

Articol recomandat:  Anxietatea poate fi tratata cu ajutorul plantelor

Infectia urinara are la baza o inflamare la nivelul vezicii ce de cele mai multe ori este cauzata de o bacterie pe numele ei E. Coli, o bacterie lacto-pozitva care apare in toate intestinele organelor cu sange cald, cum este si cazul oamenilor.

Articol recomandat:  Folosirea tensiometrului - pasi si sfaturi

E. Coli si infectia urinara

In momentul in care se produce un dezechilibru la nivelul microflorei intestinale, exista riscul de aparitie a acestei bacterii, localizata in tractul digestiv, E. Coli se poate inmulti destul de usor si repede, provocand astfel aparitia unei tulpini toxicogene.

Este important ca din alimentatie sa ii oferi organismului toate substantele nutritive necesare pentru a mentine un sistem imunitar puternic, evitand astfel dezechilibrele ce pot aparea in organism.

Articol recomandat:  23 martie: Avantajele produselor cosmetice organice

Cele mai bune ingrediente ce iti pot fi de folos in aceasta situatie sunt extrem de simple, usor de gasit pe tot parcursul anului si pline de substante nutritive. Si aici ne referim la radacina de patrunjel, lamaia, mierea si uleiul de masline.

Sursa informatiei din articol:http://adevarul.ro/sanatate/medicina-naturista/cum-trata-naturist-infectiile-urinare-1_5a0d8c2e5ab6550cb8367cab/index.html