Liposculptura – solutia optima pentru problema obezitatii

In ultimii ani obezitatea a devenit o problema in randul oamenilor de rand din cauza depunerilor de grasime la un nivel ridicat. Tot mai multe persoana se confrunta cu astfel de probleme, cei care au probleme cu greutatea se confrunta cu alte probleme de estetica dar in primul rand de sanatate.

Din fericire, medicina a evoluat foarte mult in ultimii multi ani si problema obezitatii poate fi rezolvata datorita acestei evolutii. Una din solutiile optime pentru eliminarea stratului de grasime din corp care creeaza probleme este liposuctia prin lipoaspiratie mecanica sau asistata. O mare parte dintre persoanele care apeleaza la o operatie sunt femeile stiuta fiind dorinta lor de a arata cat mai bine si cat mai suple.

Articol recomandat:  Gata cu fobia de a vorbi in public! Iata ce trebuie sa stii

Etapele operatiei de liposuctie

Prin operatia de liposuctie se pot face interventii pentru a elimina stratul de grasime de pe coapse, brate, talie, spate, genunchi intern, piept, glezne si nu numai. Dupa cum se poate observa indiferent de locul unde stratul de grasime va deranjeaza cel mai mult exista o solutie optima pentru eliminarea acestuia. Ceea ce trebuie precizat este faptul ca lipoaspiratia nu este un inlocuitor al dietei sanatoase dar poate fi un adjuvant sau o componenta in intregul proces de slabire a corpului.

Articol recomandat:  Husele Samsung J5 trebuie sa dea un plus de eleganta telefonului

liposuctia prin lipoaspiratie- ideala pentru frumusetea ta

Cu privire la principalele etape intr-o astfel de operatie avem in vedere anestezia ( locala sau generala), inciziile de abord (sunt si mici si nu sunt vizibile). In ceea ce priveste rezultatele operatiei de lipoaspiratie, acestea pot deveni vizile abia dupa ce trece edemul si dupa ce retentia de lichid se diminueaza. Sunt anumite persoane care se tem de astfel de operatii de liposuctie dar nu au de ce deoarece acestea sunt sigure neafectand sanatatea pacientului.

Este important ca si dupa o astfel de operatie sa se urmeze o dieta echilibrata si sa se practice daca este posibil exercitii fizice ce vor favoriza pierderea definita a tesutului grasos. Cei care pot apela la o operatie de liposuctie sunt oamenii adulti ce au o greutate cu cel mult 30% peste greutatea ideala, nefumatori si cei care doresc o remodelare corporala.

Articol recomandat:  Liposucția. Totul despre metoda la care poți apela atunci când nu scapi de kilogramele în plus

In ceea ce  priveste perioada de recuperare dupa operatia de liposuctie aceasta ar trebui sa se intinda pana la o luna de zile de repaus si pana la 3 luni in ceea ce priveste expunerea la soare a zonelor unde s-a efectuat operatia de liposuctie.