Husa pentru Huawei P8 Lite protejeaza la exterior un telefon frumos inauntru

Husele care se potrivesc la Huawei P8 Lite sunt ba colorate, ba negre, ba cu flip, ba simple, ba din piele ecologica ba dintr-un plastic special, TPU. Husele acestea sunt frumoase si au rolul de a imbraca, proteja si colora un telefon care conteaza mai putin cum arata in exterior, si conteaza mai mult cum sunt in interior.

Cei care au in buzunar un Huawei si isi cumpara o husa speciala pentru Huawei P8 Lite nu gresesc nici ei. O husa sa fie, pentru a proteja superbitatea asta de telefon pe care se bat multi fani Huawei!

La Huawei P8 Lite, ce husa merita comandata, si de pe ce magazin online?

husa huawei p8 liteIn 2016, putina lume mai cumpara huse din reprezentante  GSM. Multi le cumpara de pe internet, fiindca acolo au ocazia sa vada din ce material este, pentru ce telefon se preteaza, ce design are si ce culoare. Bine, husele pot fi comandate mai multe deodata, ca sa fie disponibila si o culoare si o alta, dupa caz. Mai mult, femeile urmaresc sa isi asorteze telefonul la vestimentatie, dar si barbatii se pot plictisi de o culoare si vor sa o schimbe cu alta.

Articol recomandat:  Care sunt detaliile tehnice ale unei hote incorporabile?

Asadar, nu se poate preciza clar o husa anume, pentru ca asta este si ideea, sa existe cat mai multe huse pentru cat mai multe preferinte generale si pentru cat mai multe alegeri de moment. Conteaza sa fie cele care sa se potriveasca la perfectie aceluiasi telefon: huse pentru Huawei P8 Lite.

Husele trebuie comandate de pe un magazin online care:

  • Au si husa flip, adica de tip carte, dar si husa de silicon pentru Huawei P8 Lite, ultraslim, care sa acorde o aderenta buna
  • Au si huse de tip TPU, adica dintr-un plastic – silicon care este foarte cautat; un magazin online care nu are o husa cautata va fi evitat in detrimentul altora
  • Sa livreze husele in maxim 24 de ore oriunde in tara (Eurocel.ro garanteaza acest lucru!)
  • Sa aiba o platforma online usor de utilizat
  • Sa fie cat mai nisate, adica sa fie magazine online cu accesorii si numai cu accesorii pentru telefoane mobile
Articol recomandat:  Masina de spalat rufe potrivita scoate si cele mai dificile pete

Huawei P8 Lite este un telefon care solicita o husa de calitate

Modelul P8 Lite este la moda, daca se poate spune asa. Are margini slefuite cu finete Husa TPU Flash Huawei P8 Lite, Negru(ca sa nu se zgarie, ii trebuie o husa). Are o grosime de numai 7,7 mm (o husa il va face putin mai gros, daca se doreste asta). Are un ecran de 5 inchi, o camera foto de 13 MP (mai putin expusa daca se foloseste o husa), un procesor Octa-Core de 1,2 Gh care trebuie invelit de carcasa, si carcasa invelita intr-o husa frumoasa. Are un difuzor care nu va fi obstructionat de husa nici macar putin.

Articol recomandat:  Care sunt detaliile tehnice ale unei hote incorporabile?

Este un telefon iubit, folosit, admirat, si daca purtatorul de Huawei P8 Lite ii cumpara o husa, dovedeste ca are grija de lucrurile lui si ca cel mai probabil asa este el ca om, grijuliu, cel putin cu lucrurile importante pentru care a cheltuit bani.