Fa pasul cel mare spre independenta fata de parintii prin achizitionarea unui apartament in 13 Septembrie

Este in conditia umana sa fii liber si prin liber ne referim la independenta de alte persoane, si primii oameni de care suntem dependenti  sunt parintii nostri, deoarece acestia ne acorda tot ce este necesar ca sa ne dezvoltam corect. Dar noi incercam sa fim liberi de acestia si sa luam propriile noastre decizii fara sa fim influentati de cei din jurul nostru. Si primul pas este sa fim independenti din punct de vedere financiar prin a avea un loc de munca.  Daca avem propriul nostrum serviciu, cautam sa ne luam un loc numai al nostru si asa ajungem sa inchiriem un apartament sau o garsoniera fiind dependeti de o alta persoana. Dar cel mai important pas spre libertate este sa iti cumperi propriul tau apartament si aici Novum Invest iti sare in ajutor cu apartamentele cu 2 sau 3 camere din cartierul 13 Septembrie.

Articol recomandat:  Apartamente de vanzare in Prelungirea Ghencea de la Cubic Residence.com – decoreaza-le cu stil!

Apartamentele din 13 Septembrie sunt cele mai potrivite pentru intemeierea  unei familii

apartamente 13 septembrie

Cei de la Novum Invest inteleg faptul ca fiecare doreste sa isi intemeieze o familie la un moment dat si de aceea acestia iti ofera cele mai moderne si elegante apartamente de pe piata. Acestea sunt pozitionate in apropiere de centru Bucurestiului beneficiind astfel de toate mijloacele de transport in comun, de scoli, gradinite, licee si facultati pentru ii oferi copilului tau o educatie cat mai buna la o distanta cat mai aproape de casa dar si aproape de supermarketuri, spitele, parcuri si alte institutii publice de interes. Stucturile de rezistenta ale cladirilor sunt intarite pentru a rezista tuturor miscarilor dinamice, statice si chiar seismice, pentu a da un aport de siguranta tie si familiei tale. Novum Invest iti ofera pentru orice apartament  din 13 Septembrie un sistem termic propriu, instalatia sanitara de cea mai buna calitate dar si posibilitatea sa iti alegi din mii de modele de finisaje interioare, de la culoarea parchetului pana la modelul gresiei si a faiantei.

Articol recomandat:  Apartamentele de 3 camere in regim hotelier, exigenta serviciilor de cazare de la ROcazare.ro

Cele mai bune modalitati de plata a apartamentelor din 13 Septembrie

Novum Invest iti ofera mai multe modalitati de plata a apartamentelor achizitionate de la plata in numerar, Programul “Prima Casa” sau credit ipotecar pana la parteneriate cu BCR. Acesta percepe un comision de 0% pentru orice apartament cumparat din cartierul 13 Septembrie. Pentru mai multe detalii sau informatii despre ofertele curente ii puteti apela la numarul de telefon  0723551494 sau pe adresa de email office@novuminvest.ro.

Articol recomandat:  Apartamentul cu 3 camere in regim hotelier din Bucuresti: cum stii ca l-ai ales pe cel care trebuie?