Exprima-ti dragostea cu un buchet de lalele de la Orasul Florilor

Daruirea florilor a fost mereu un gest simbolic prin care transmitem diferite mesaje, de la impartasirea iubirii si pana la multumirea sau ca in semn de apreciere. De-a lungul timpului au fost folosite numeroase tipuri de flori, fiecare floare si fiecare culoare a acesteia reprezentand un mesaj. Buchetele de lalele sunt florile care reprezinta echilibrul si discretia fiind potrivite oricarei ocazii mai ales datorita multitudinilor de culori pe care le pot avea.

Transmite mesaje subtile si rafinate cu ajutorul buchetelor de lalele

buchet lalele

Buchetele de lalele sunt cel mai bun mod de a transmite un mesaj subtil si rafinat, fiind potrivite ata la evenimente cat si daca doresti sa le daruiesti unei persoane dragi din viata ta. Buchetul de lalele combinate cu alte flori are rolul de a convinge persoana care primeste buchetul, sa creada ca sentimentele transmise sunt adevarate. De exemplu, un buchet de lalele rosii cu trandafiri albi  transmit un mesaj de iubire adevarata fara a lasa loc indoielii. Deoarece nu sunt nici foarte mari dar nici foarte mici, lalelele sunt discrete si nu ies in evidenta mai mult decat ar trebui. Un buchet de lalele este intotdeauna un raspuns daca esti in impas si nu stii ce flori sa alegi. Nu ai cum sa gresesti cu un buchet de lalele simple sau multicolore.

Articol recomandat:  Sindromul picioarelor nelinistite - ce remedii exista?

Buchetul de lalele albe, cel mai potrivit in cazul unei nunti

Lalelele albe sunt cele mai potrivite pentru aranjamentul floral al unei nunti sau chiar sa faca parte din buchetul miresei datorita elegantei care le caracterizeaza dar si puritatii pe care o reprezinta. Specialistii florali sunt de parere ca buchetul de lalele este cel mai potrivit la evenimente in care este pretuita viata precum nunti, botezuri sau zile onomastice ea fiind o floare care simbolizeaza dragostea indiferent de culoare, ea reprezentand constanta sentimentelor. Orasul Florilor va ofera 3 modele de buchete de lalele in combinatie cu alte flori pentru a transmite cel mai potrivit mesaj atat persoanei dragi cat si unei persoane apropiate sau pe care o respecti. Floraria online, Orasul Florilor, iti livreaza gratuit buchetul comandat la adresa stabilita, garantand pentru prospetimea florilor care au fost folosite la realizarea buchetului  dar iti ofera si o felicitare personalizata cadou. Imediat dupa ce coletul a fost expediat vei primi o poza cu buchetul achizitionat. Vei putea sa oferi un buchet de lalele iubitei sau sotiei chiar si cand nu esti in localitate sau in tara, astfel facandu-i o surpriza placuta pe care sigur o va aprecia.

Articol recomandat:  Cryptex te trimite in Barcelona