Esti pasionat de gaming? Cumpara un pc refubished de la Noudinnou.ro si fii cel mai bun la joc

Gamingul este sportul electronic la moda pe care tot mai multi dintre tineri il practica in mediul online. Nu este usor ca sa fii primul in tabela de scor la sfarsit de joc, ai nevoie de echipament special care sa-ti aduca un avantaj cum sunt: mouse, mousepad, tastatura, unitatea, tastatura si lista poate continua cu alte periferice sau lucruri esentiale gamingului. Toate contribuie la obtinerea rezultatului mult dorit la acest sport virtual mult iubit.

Gamingul incepe prin alegerea unei unitati care sa-si indeplineasca rolul de a-ti aduce un avataj absolut necesar de care nu va puteti lipsi, viteza de procesare a informatiei pentru ca jocul sa ruleze conform asteptarilor, asta insemnand cu fps mare si fara lag.

Articol recomandat:  Cum se incarca corect smartphone-ul? Cele mai frecvente 4 greseli costisitoare

Investitia intr-un pc sh de acesta http://noudinnou.ro/calculatoare-sh/ iti va aduce doar avantaje, fiindca daca ai un buget fix pe care doresti sa-l aloci acestui sport atunci nu trebuie sa faci multe calcule pentru ca pretul de achizitionarea a unui pc sh este pe buzunarul oricui.

Noudinnou.ro este un magazin care se ocupa de comercializarea de calculatoare sh. Pc refurbished sau pc sh poate inseamna si un calculator care a fost scos din cutie si pus inapoi la locul sau, ceea ce inseamna ca acesta este ca nou.

Ce fel de calculatoare sh poti sa-ti achizitionezi pentru jocuri?

Pentru impatimitii de jocuri video online cele mai cautate sunt calculatoarele sh i3, i5 si i7 indiferent de marca de care apartin.

Articol recomandat:  Cum sa vorbesti cu copilul tau despre jocurile pe pc

Magazinul online Noudinnou.ro afiseaza o gama larga de modele la calculatoare indiferent de jocul pe care-l preferati. Ca sfaturi de achizitionare puteti sa tineti cont de urmatoarele lucruri enumerate mai jos

  • Un calculator second hand i3 este mai mult pentru rularea jocurilor video la setari grafice mici spre medii. Rezultatul este unul satisfactor, insa nu este cea mai buna experienta de utilizator pe care o poti primi.

pc-sh

  • Daca iti doresti sa faci streaming in timp ce te joci, de recomandat este sa alegi un i5 sau un i7, poate ca vei da cu cateva sute de lei mai mult pe el insa se va merita pe parcurs deoarece jocurile sunt mereu updatate si imbunatatite. Asa ca alegeti computerul second hand si fii printre primii din Romania care au broadcast live de pe Youtube sau care atrage vizualizari pe TwitchTV.
Articol recomandat:  Imprimantele SH te scutesc de drumuri pentru referate si proiecte

calculatoare-sh

La ce trebuie sa fii atent daca vrei un calculator sh performant?

Performanta laptopului se vede in functie de urmatoarele aspecte la care trebuie acordata o importanta deosebita:

  • Numarul de nuclee (minim 4)
  • Frecventa cu care laptop-ul functioneaza (minimum 3.4 GHz si 8 GB DDR3)
  • Memoria hard disk (este indicat sa fie de 320 GB)
  • Placa video (sa fie HD si sa suporte ultimele tipuri de jocuri aparute pe piata)

Sper ca va fost de folos acest articol, daca aveti intrebari sau nelamuriri adaugati un comentariu mai jos si va voi raspunde cu mare drag.