Escape Room de la Cryptex, locul care m-a lasat cu gura cascata

Escape Room este jocul revoluționar care ne-a ajutat să evadăm din monotonia cotidiană și să descoperim, cu toate simțurile, lumea Cryptex, plină de mistere. Înarmați-vă și voi cu multă răbdare, dorință de descoperire și spirit de aventură și pășiți în labirintul plin de ghicitori al jocului Escape Room.

Room Escape, jocul care îți pune IQ-ul la contribuție

Povestea jocului este cea care ne-a captivat din prima clipă și care ne-a convins că merită încercată. Room Escape înseamnă, în cel mai ușor mod cu putință explicat, evadarea dintr-o cameră în care alegi să fii încuiat. Noi ne-am dorit să ne testăm limitele, așa că am ales camera “Casa Conspirativă” și am pornit pe urmele profesorului J. Lockwood, cel care a dispărut, subit, presupunându-se că a fost prins de o organizație secretă. Am fost personaje ale poveștii și, pas cu pas, am încercat să găsim indicii care să ne ducă atât la deslușirea misterului dispariției profesorului, cât și la cheia care să ne ajute să ieșim din cameră.

Articol recomandat:  Sari si slabesti! Fa-ti abonament la cursurile Kangoo Jumps de la Mod Special Gym!

Cryptex te închide într-o cameră timp de 60 de minute. Crezi că poți evada din Escape Room?

escape room

Ceea ce face din jocul Room Escape unul cu totul și cu totul incitant este ideea lui. Am ales să fim încuiați, de bună-voie și pe cât se poate de real, într-o cameră în care fiecare pas greșit ne ducea și mai mult spre lumea necunoscutului, iar fiecare ghicitoare deslușită ne împingea spre libertartate. De ce ne-am ajutat? De ghicitori scrise în cărți sau bilețele ascunse în accesoriile camerei, de mici indicii nu ușor de deslușit, de obiecte din cameră despre care nu ne gândeam că au vreo trebuință și, bineînțeles de propriul fler și gândire. Câteva aspecte sunt esențiale în jucarea Escape Room: spiritul de cooperare, colegialitate, coordonarea perfectă atât a minții, cât și a tuturor simțurilor, precum și spiritul de aventură.

Articol recomandat:  Cosmeticele bio Phyt’s profesionale iti ofera un ten curat, tanar si ingrijit

Exclusitvitate în România! Joacă Escape Room în oglindă, cu echipa adversă, numai la Cryptex

Noi ne-am provocat prietenii și am jucat în camere identice, după aceleași reguli, aceiași indicatori și același teritoriu. Rezultatul? Am concurat fără ca una dintre echipe să aibă parte de avantaje sau ghicitori și pași mai simpli de urmat. Inovativ în România pentru jocul Escape Room, a concura în oglindă accentuează și mai mult spiritul de întrecere și de testare a limitelor între prieteni.

Articol recomandat:  15 alimente esentiale care contin proteine

cryptex

Știi jocul Cryptex, știi povestea, ești sigur că vrei să încerci?

Room Escape de la Cryptex este locul cel mai plin de mistere în care am fost vreodată și, totodată, cel care ne-a testat limitele până la capăt. Dacă ești sigur că vrei să încerci, înarmează-te cu spirit de aventură, intra pe www.cryptex.ro și fii detectiv într-o cameră plină de secrete. Evadează din cotidian și găsește cheia spre libertate. Provoacă-ți și prietenii la jocul care te va duce pe tărâmul necunoscutului. Ești pregătit?
Fă o rezervare pentru tine și prietenii tăi și sună la numărul de telefon : 0787 889 665 sau trimite un email, la info@cryptex.ro. Pășește în lumea misterelor de la Cryptex!