Despre liposucție și cum te ajută operația să îți recapeți încrederea în propria persoană

Operația de liposucție nu mai este de mult timp un tabu, din ce în ce mai multe persoane apelând la această metodă chirurgicală pentru îmbunătățirea aspectului fizic. Chiar dacă nu este o intervenție extrem de complicată, e bine să apelăm la cei mai buni în domeniul chirurgiei estetice, astfel încât să beneficiem și de efectele mult dorite. Serviciile de calitate medicală ireproșabilă, precum și vasta sa experiență, m-au făcut să îl aleg pe Dr. Radu Jecan pentru efectuarea operației ce avea să îmi schimbe complet viața.

Când mi-am dat seama că e timpul să apelez la liposucție?

liposuctie iti ofera multe beneficii

Cele ce urmează să zic cred că sunt cunoscute majorității femeilor care se luptă de mult timp cu kilogramele în plus. Înainte sa apelezi la operația de liposucția, am urmat diete personalizate, diete făcute pe bază de analiza sângelui, diete deja populare la nivel mondial, ba chiar am apelat și la prafuri de slăbit, ce înlocuiau mesele din timpul zilei sau la diferitele și multele tipuri de ceai de slăbit. Ca să nu menționez că mersul la sală era deja un obicei zilnic, de la care nu mă abăteam niciodată. Mulți ani de-a rândul am continuat să joc în tot acest maraton al slăbitului, fapt ce a dus la scăderea imunității, probleme ce au apărut la nivelul stomacului, ba chiar stări de leșin și anemii.

Articol recomandat:  Gastrita si regimul alimentar

Apoi am început să citesc despre liposucție și despre cum această operația chirurgicală te ajută să scapi repede și ușor de depozitele de grăsime dificil de eliminat prin intermendiul dietelor și sportului.

Articol recomandat:  Sedentarismul si alimentatia inadecvata: principalele cauze ale kilogramelor in plus!

Cum mi-a schimbat viața operația de liposucție?

 

Pentru că, poate, nu toată lumea este informată în legătură cu tot ce înseamnă liposucția, de aceea, trebuie să știți că aceasta poate corecta multe părți ale corpului și elimina excesul de grăsime din zona genunchilor, coapselor, taliei și abdomenului, brațe, spate, piept, precum și obraji, bărbie, gât și glezne. Liposucția m-a ajutat să îmi subțiez talia și coapsele, zone unde nu reușeam să dau jos kilogramele în plus atât de deranjante. Operația de liposucție m-a ajutat să mi recapăt încrederea în felul în care arăt, să fiu mai feminină și să îmbrac haine de acum 10 ani.

Apelați și voi la Dr. Radu Jecan, pentru o operație de liposucție de succes

Atunci când am început să mă gândesc serios la liposucție, știam că trebuie să apelez doar la profesioniștii în domeniu. Așa am auzit de Dr. Radu Jecan și de numeroasele operații de succes pe care le-a realizat. Tot ce a trebuit să fac a fost programarea la consult, unde am primit toate informațiile despre procedura care avea să urmeze, precum și despre perioada recuperatorie. Tot personalul medical a fost atent cu mine, dar și domnul doctor, cel care a avut grijă să imi dea sfaturile cele mai bune. Atât înainte de operație, cât și după, Dr. Jecan a avut grijă să îmi dea toate indicațiile necesare, pentru a putea crea, împreună, premisele unei evoluții și vindecări fără probleme. Recăpătați-vă încrederea în propriul corp și apelați la cei mai buni medici în chirurgia plastică!

Articol recomandat:  Slabeste 5 kg in 5 zile cu dieta cu spanac