Descopera care sunt telefoanele pe care nu va mai functiona WhatsAPP din 2018!

Specialistii se asteapta ca in anul 2018 cea mai populara aplicatie de chat sa nu mai fie disponibila pentru telefoane mobile foarte vechi. 

Aplicatia WhatsApp este folosita de mai mult de 1 miliard de persoane din peste 180 de tari. Dar, din cauza actualizarilor constante aduse de companie, este posibil ca programul de chat sa nu mai suporte dispozitive foarte vechi.

Articol recomandat:  Despre semnificatia botezului

Desi popularitatea aplicatiei este datorata compatibilitatii programului cu o varietate de dispozitive,  investitia in dezvoltarea acesteia in vederea suportului telefoanelor mai vechi nu este justificata.

Articol recomandat:  19 ianuarie 2015: Programul teatrelor bucureştene în perioada 19 - 25 ianuarie

In ultimii ani, dominatia in materie de platforme pentru mobile a fost asociata cu iOS si Android. In majoritatea cazurilor, daca nu folosesti un iPhone, sunt sanse foarte mari sa-ti fi dedicat un procent semnificativ din buget achizitiei unui smartphone cu Android, potrivit playtech.ro.

Articol recomandat:  Stiti ce semnificatie au marturiile?

Cei care folosesc un smartphone cu Windows Phone 8 sau BB10, nu vor mai avea posibilitatea incepand cu 31 decembrie 2017 sa-si instaleze sau sa ruleze WhatsApp.