De ce aspecte trebuie sa tii cont cand cumperi una dintre casele noi din Bucuresti?

casa de vanzare bucuresti

Te-ai decis sa faci pasul cel mare de a te muta intr-una dintre casele noi din Bucuresti care se afla la vanzare? Inseamna ca esti constient de faptul ca o asemenea schimbare iti va imbunatati calitatea vietii, iar familia ta va fi mult mai fericita. Daca ai inceput sa studiezi ofertele pentru casele noi din Bucuresti, s-ar putea sa te simti coplesit si sa nu fii sigur in ceea ce priveste alegerea unei locuinte. Secretul este sa tii cont de cateva aspecte, care, cu siguranta, te vor ajuta sa optezi pentru casa potrivita.

Sfaturi in alegerea casei noi din Bucuresti

casa de vanzare bucuresti

Capitala este un oras foarte mare, iar alegerea unei case iti poate parea dificila, mai ales daca iti doresti sa locuiesti intr-o zona linistita, in care copiii tai sa se dezvolte armonios. Familia ta este importanta, de aceea tu trebuie sa ai grija sa ii oferi tot confortul, iar atunci cand optezi pentru o casa, sa tii cont de cateva aspecte esentiale:

  • Marimea casei. In functie de cati copii ai, daca ai, trebuie sa te orientezi catre o casa cu mai multe camere, pentru ca fiecare membru al familiei sa se bucure de intimitate. Living-ul trebuie sa fie mai mare spre deosebire de restul dormitoarelor, pentru ca el poate fi considerat nucleul intregii case, unde va puteti strange cu totii si servi cina impreuna.
  • Curte spatioasa. Atunci cand iti alegi o casa, tine cont de marimea gradinii, pentru ca, amenajata corespunzator, ea poate tine locul sufrageriei in serile calduroase. Gandeste-te cate lucruri puteti face intr-o curte decorata dupa bunul vostru plac: puteti face gratare, puteti sa va jucati sau puteti monta o piscina gonflabila, in care sa va distrati. Activitatile in familie sunt importante pentru dezvoltarea armonioasa a tuturor membrilor, de aceea trebuie sa tii cont de acest aspect.
  • Zona in care se afla casa. Siguranta familiei depinde de zona pentru care optezi, asa ca mergi la sigur: alege zona de sud a Bucurestiului, pentru ca in ultima perioada s-a dezvoltat foarte mult, aglomeratia si poluarea sunt reduse si ai aproape de tine farmacii, banci, scoli si gradinite, supermarket-uri, etc.
Articol recomandat:  Piata imobiliara in 2015: Apartamentele si casele se vor ieftini, dar marii dezvoltatori pot da faliment

De unde iti achizitionezi casa noua in Bucuresti?

case noi bucuresti

Exista multe oferte pe piata pentru case, dar majoritatea nu se vor ridica la nivelul asteptarilor tale, de aceea, poti apela la una dintre cele mai apreciate agentii, PremierImobiliare.ro care iti va pune la dispozitie un portofoliu vast, din care tu iti vei alege caminul perfect.

Articol recomandat:  De ce sa te muti intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, raspunde agentia Premierimobiliare.ro

Familia este intotdeauna pe primul loc, iar achizitionarea unei case noi in Bucuresti va va aduce mai aproape.

Articol recomandat:  Apartamente in Nerva Traian cu cele mai bune preturi numai prin Novum Invest