Dacia lanseaza NOUL MODEL de Duster!

Lansarea noului Dacia Duster inseamna si o diversificare a gamei primului SUV din istoria companiei. Datorita cererii tot mai mari, Renault pregateste intrarea unui pick-up pe piata din Europa.

Gama Duster se diverisifica si, in curand, in Romania si nu numai, ar putea aparea Dacia Duster Oroch. La cum arata primele detalii, e un pick-up dezvoltat pentru piata sud-americana si construit in Brazilia care se vinde sub denumirea de RenaultDuster Oroch.

Articol recomandat:  10 trucuri pentru a PRELUNGI viata bateriei auto

Renault Duster Oroch este prima camioneta cu patru usi din istoria marcii auto franceze. Asa cum presa auto din Franta a tot speculat, este posibil ca Dacia sa aduca Duster Oroch si pe piata europeana., scrie Playtech.ro. De altfel, un model Oroch a fost surprins pe strazile de la noi in aceasta luna. Inca avea emblema Renault, doar ca numarul era AG, rosu.

Articol recomandat:  De unde iti poti cumpara piese de BMW originale?

Renault Duster Oroch a prins extrem de bine pe piata sud-americana, pentru ca masina este exterm de accesibila. Are un pret de pornire de aproximativ 16.000 de euro. Totodata, publicul sud-american este extrem de receptiv la pick-up-uri, drept dovada sunt vanzarile inregistrate.

Articol recomandat:  Interdictii din partea Politiei Rutiere – numere de inmatriculare