Cum sa poti descarca muzica de pe Youtube pe Apple si sa faci playlist

Daca vrei sa asculti muzica pe telefon in orice moment, chiar si atunci cand nu ai internet, ar fi bine sa inveti cum descarci muzica de pe YouTube pe iPhone.

Cum sa poti descarca muzica de pe Youtube pe Apple si sa faci playlist

De-a lungul anilor, au existat foarte multe aplicatii care s-au laudat cu posibilitatea descarcarii de clipuri de pe YouTube. Unele au ramas in Apple AppStore si Google Play mai mult, altele au disparut dupa cateva zile sau cateva saptamani. De-a lungul timpului, am experimentat foarte multe dintre ele, dar pana la urma am ramas la una care se preteaza pentru descarcarea clipurilor video de pe mai multe site-uri, nu doar de pe serviciul celor de la Google.

Daca vrei sa stii cum descarci muzica de pe YouTube pe iPhone, primul gest pe care trebuie sa-l faci este sa instalezi Video Saver Pro din AppStore. Aplicatia este gratuita, dar include destul de multe reclame. In mod uzual, ti-as recomanda sa platesti o achizitie in-app pentru a scapa de acele reclame, dar nu sunt sigur ca programelul cu pricina o sa ramana intotdeauna in AppStore pentru a se justifica investitia.

In momentul in care ai rulat prima oara noua aplicatie, acceseaza sectiunea Internet Download Browser. In partea de jos a respectivului browser de internet simplist sterge adresa curenta si tasteaza www.youtube.com. In noua interfata, cauta melodia dorita pentru descarcare. Dupa ce ai inceput redarea, imediat vei vedea un buton mare prin care esti invitat sa descarci respectivul clip. Apasa pe Descarcare si repeta procedura. Aparent, poti descarca un numar infinit de melodii.

Revino in ecranul principal al programului apasand pe varful de sageata albastru din stanga sus si acceseaza sectiunea My Videos. Orice clip din aceasta lista poate fi redat cu ecranul inchis. Daca ai foarte multe piese si vrei sa-ti creeze playlist-uri sau liste de redare, creeaza intai un playlist printr-un tap in dreapta sus pe nota muzicala dintr-un patrat.

Apasa pe + si tasteaza un nume pentru noua lista. Initiaza redarea fiecarui clip pe care il doresti asociat acelei liste si apasa pe butonul de partajare din dreapta jos. Dintre optiunile disponibile, alege Adaugati ”nume lista”. Repeta procedura pentru fiecare piesa si, dupa cateva minute, vei avea un playlist cu toate melodiile dorite.

Daca vrei sa le stergi cu scopul de a castiga spatiu, orice clip descarcat cu Video Saver Pro poate fi sters printr-un swipe pe numele sau de la dreapta la stanga.

Articol recomandat:  Cum sa vorbesti cu copilul tau despre jocurile pe pc