Cum sa alegi un buchet de nasa potrivit nuntii tale

In cadrul unei nunti, parintii spirituali joaca un rol important si tocmai de aceea alegerea buchetului de nasa nu trebuie neglijat, ci trebuie ales in asa fel incat acesta sa puna in evidenta mireasa dar sa nu iasa in evidenta mai mult decat trebuie.

Pentru buchetul de nasa alege flori asemanatoare cu cele din buchetul de mireasa

buchete de nasa

Buchetul de nasa este un accesoriu important in cadrul unei nunti si alegerea acestuia nu trebuie facuta in graba ci dimpotriva trebuiesc luati mai multi factori in calcul inainte de a face decizia finala, astfel:

  • Trebuie sa puna in evidenta mireasa, buchetul de nasa 
  • Acesta trebuie sa se asorteze cu rochia nasei.
  • Florile sa se asemene ca model si culoare cu buchetul miresei
  • Buchetul de nasa trebuie sa se potriveasca cu localul, cu tema nuntii dar si cu aranjamentele florale de la nunta, astfel daca aranjamentul floral este unul bogat si colorat, atunci trebuie sa alegeti un buchet de nasa simplu si cu o singura culoare.
Articol recomandat:  Liposucţie cu laser, tratamentul care te scapă de grăsimea inestetică!

Cel mai recomandat este sa alegeti pentru buchetul de nasa, flori de sezon, astfel acestea sunt si mai ieftine dar se vor potrivi si mai bine cu tema nuntii. Evitati sa alegeti flori foarte parfumate care vor atrage atentia de la mireasa. Si buchetului de nasa ii puteti adauga, pene, margele, panglici sau funde.  De la floraria online, Orasul Florilor, puteti sa comandati un buchet de nasa deja confectionat si astfel puteti sa alegeti din zeci de modele de buchete pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie mult mai usoara.

Articol recomandat:  Cum se scrie corect: Le-am zis la cei sau celor care...?

Puteti sa comandati de oriunde un buchet de nasa cu ajutorul florariei online Orasul Florilor

Cu ajutorul florariei online Orasul Florilor puteti sa comandati de oriunde un buchet de nasa, acestea fiind la preturi foarte accesibile  chiar si pentru nuntii cu buget redus. Aici puteti gasi buchete de nasa potrivite pentru orice tip de nunta, fiind simple sau din combinatii de flori. Acestea sunt realizate de catre specialsitii florali din cele mai proaspete flori pentru ca acestea sa nu se ofileasca intr-o zi asa de speciala. Pentru orice buchet de nasa, mireasa asu domnisoara de onoare beneficiati de trnasport rapid si gratuit oriunde in tara.

Articol recomandat:  24 Februarie:O zi cu surprize la Căminul de Bătrâni