Cosurile cadou pentru un Craciun corporate – tu cum le alegi pe cele mai bune?

Craciunul se apropie cu pasi repezi; la fel si sezonul cadourilor de iarna. Tu, ca un bun cunoscator al importantei acestei perioade, stii ca si partenerii tai de afaceri trebuie sa fie rasfatati cu cadouri. Asta pentru ca, desi nu mai sunt copii demult, si ei asteapta sa fie recompensati la sfarsit de an. Iata, deci, necesitatea cosurilor cadou pentru un Craciun corporate.

Vinul – arma secreta a cosurilor cu cadouri de Craciun

In vino veritas, adica adevarul sta in vin si in buchetul sau aromat. Insa cum poti sa stii daca acel cos cadou pe care l-ai ales, cu un vin Brezza Lungarotti spre exemplu, este potrivit pentru partenerul tau de afaceri? Iata cateva sfaturi care vor face din vin arma secreta a cosurilor cadou:

cosuri cadou

  • Cine bea vin rosu sec? Vinul rosu, sec, vechi, corpolent, se bea in special in anotimpul rece, asta si pentru ca acest tip de vin se serveste la temperatura camerei. Asadar, el poate fi tinut la rece pentru pastrarea aromelor, insa trebuie trecut prin procesul de sambrare (ajungere treptata la temperatura potrivita cu ajutorul temperaturii din camera). Vinul rosu se tine pe o farfuriuta, pe masa, si nicidecum intr-o frapiera sau alt vas. Prin urmare, vinul rosu merge la perfectiune cu oameni hotarati, cu personalitate marcanta si bine conturata. Puteti alege, daca stiti ca partenerul dumneavoastra de afaceri este astfel, un cos care sa contina un vin Montepulciano D’Abruzzo sau Montepulciano Rosso del Duca.
  • Dar vin dulce? Fie ca este vin spumant ori vin rose, gustul dulce se asociaza cu deserturile de tot felul. De aici si alaturarea vinurilor dulci din cosurile cadou de Craciun cu deserturi de tip panettone sau trufe de ciocolata. Se potriveste de minune personalitatilor volubile, puse pe sotii, optimiste, sociabile. Puteti alege, prin urmare, un cos cadou cu personalitate corporate care sa contina un vin spumant Brachetto D’Acqui ori un Rose Di Pinot Brut.
  • Vinurile rose… Cui se porivesc? Aici avem doua situatii: vinul rose demi-sec se asociaza cu preparate onctuoase, cum ar fi pateuri sau ficat, dar si cu deserturi foarte dulci. In acest caz, alegeti un Brezza Lungarotti. Temperamentul vinurilor rose usoare, noi, dulci, se asorteaza celui al deserturilor. Nu se interpun intre doua tipuri de vin rosu sec. Sunt ideale, asadar, personalitatilor feminine, delicate.
Articol recomandat:  18 Februarie: Cum purtăm rochiile tricotate

Cosurile cadou achizitionate online, o varianta perfecta

Vinurile au o poveste milenara, plina de arome si cu un temperament puternic, indiferent de gust sau culoare. Puteti merge, asadar, in alegerea dumnevoastra pe un fagas deja batatorit, alegand un vin spumant cu ocazia Craciunului. Daca doriti, totusi, sa iesiti din zona de confort, alegeti un vin rosu sec; personalitatile puternice il vor aprecia cu siguranta, iar alegerea aceasta va duce la un parteneriat deosebit de fructuos. Un site de unde puteti achizitiona cosuri cu cadouri de Craciun este Pintexim. Pe langa felurile de vin variate si cu buchete pline de personalitate a gustului, aceste cosuri au asociate si deserturi ori specialitati de calitate premium. Alegerea ramane a dumnevoastra, insa nu uitati: vinul are si el o personalitate; asortati-o, deci, cu cea a celui care o va degusta.

Articol recomandat:  Campioană la gimnastică ritmică, prizoniera unei pasiuni costisitoare