Boiliesurile de la Carping.ro sunt delicioase pentru crapi

Boiliesurile sunt primul lucru pe care pescarii il trec in lista lor de cumparaturi atunci cand programeaza sa mearga la o partida buna de pescuit cu prietenii la sfarsit de weekend pentru a se relaxa.

Nu exista partida de pescuit la crap la care sa nu se includa nade de crap sau boiliesuri pentru atragerea a cat mai multor pesti cu putinta. Pescarii o stiu prea bine, pentru o captura cat mai mare, amatorii pescari sau cei care fac performanta la acest sport, pun mare accent pe boiliesul de crap.

boilies crap

Momeala de crap comercializata de Carping.ro este pe placul pestilor

boilies

Momeala de crap este preferata pescarilor care vor sa prinda cat mai multi pesti cu putinta si care vor sa aiba o poveste grozava de spus mai departe.

Articol recomandat:  FCSB pierde al treilea meci la rand! Scor final Astra-FSCB - 2-0

Pentru a acoperi toate felurile de momeli de crap, profesionistii in pescuit de la Carping.ro ofera tot felul de solutii.

  • Boilies premium – cu mai multe arome si in functia de ingredientele din care sunt facute, se potrivesc excelent cu anumite temperaturi ale apei, cu anumite zone de pescuit, cu nivelul de aciditate masurat in pH al apei
  • Boilies Classic – se numeste astfel deoarece au gustul clasic de boilies, de tip fishmeal cat si de Classic Meat, Classic Crab sau Classic Belachan, birdfood, Classic Sweet sau Sweetcorn
  • Boilies Economic – este un tip de boilies deosebit, atat de tipul fishmeal, cat si dintre cele birdfood. Boiliesurile economice birdfood, precum Sweetcorn 5+ sau Sweetcorn 10+ au si putina faina de peste pentru a avea un aport proteic mai crescut.
Articol recomandat:  Echipa de Cupa Davis a Romaniei are un nou CAPITAN NEJUCATOR! Afla cine e!

In functie de zona de pescuit pe care o veti alege, de tipul de apa, de aciditatea acesteia, vei alege cea mai potrivita momeala de crap care iti va garanta succesul la partida de pescuit.

Comandarea online a boiliesurilor de pe Carping.ro

boiliesuri

Comandarea boiliesurilor de pe magazinul specializat de pescuit Carping.ro este foarte rapida, sigura si simpla. Oriunde te-ai afla, cu o conexiune la internet disponibila si un dispozitiv potrivit cum este smartphone-ul, tableta sau laptop-ul poti comanda boiliesul de care ai nevoie. Poate te afli chiar acum, la o partida de pescuit, verifica ce ai nevoie si acceseaza pagina magazinului pentru a te convinge cat de simpla este comandarea de pe internet.

Articol recomandat:  Pleaca Alibec de la FCSB? Iata ultimele NOUTATI!

Metoda de pescuit la crap prin boilies se numara printre cele mai moderne, ingredientele din care sunt realizate boiliesurile de crap comercializate inclusiv prin magazinele din mediul one de specialitate fiind de o calitate exceptionala. Ingredientele sunt adaugate in mixtura in proportii ideale, atent studiate.

Din fericire pentru pescari, magazinele online cum e Carping.ro comercializeaza boilies-uri realizate dupa retele castigatorilor lotului natuional la pescuit, membri ai cluburilor profesioniste la pescuit de crap sau castigatori la concursurile sportive de pescuit crapi. Asadar, tot ce ramane de facut dupa cumpararea acestora este sa inregistrezi succese cat mai mari, pentru faptul ca boiliesul este cea mai buna momeala pentru crapi.