Beneficiați de avantajele unui patut pliabil de la iLBambino

Într-o eră în care accesoriile pentru copii încă au parte de schimbări care să le facă mai fiabile, părinții au început să se adapteze trendului și să opteze pentru cele mai noi produse în materie de îngrijire a copilului. Unul dintre aceste accesorii este pătuțul pliabil și este preferat mai ales de părinții care petrec un timp îndelungat în mașină și călătorii.

Caracteristici ale unui  pătuț pliant de la iLBambino

ofera-i celui mici tot confortul cu un patut pliant pentru copiiMagazinul online iLBambino are o gamă largă de pătuțuri pliante, adaptate și celor mai exigente cerințe. Date fiind gama foarte larga poti alege patutul pliabil pentru bebe tau de la iLBambino plus ofera multe avantaje si  sunt ușor de manevrat, realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu părți metalice și pânză sintetică, disponibile într-o varietate de culori și modele, fiind ușor de adaptat și de asortat cu restul ambientului casei.

Articol recomandat:  Motive pentru care am ales un pătuț pliabil ieftin de la Ilbambino

De asemenea, un pat pliabil pentru bebeluși este ideal pentru casele care nu dispun de foarte mult spațiu pentru astfel de mobilier.

Avantajele pătuțurilor pliabile

Mai întâi de toate, trebuie să știți că principalul motiv pentru care acest tip de pătuțuri  a fost creat este posibilitatea de ansamblare și strângere în cel mai simplu mod și într-un timp cât mai scurt. Atunci când sunt montate și demontate, aceste accesorii ocupă foarte puțin spațiu în camera voastră sau a celui mic, motiv pentru care pot fi transportate cu ușurință oriunde.

Fiind foarte ușoare și pliabile, acestea ocupă foarte puțin în spațiu și pot fi luate în mașină, avion ori pot fi depozitate în locuri precum balconul casei ori în holul locuinței voastre. Un alt mare beneficiu al paturilor pliabile de la iLBambino este spațiul generos de depozitare al lucrurilor și jucăriilor celui mic.

Articol recomandat:  Ce biberon de bebe sa cumperi? Alege-l pe cel dintre cele mai bune de pe Babyneeds.ro

Atunci când salteaua este așezată la al doilea nivel, spațiul rămas liber în partea de jos poate fi folosit pentru aranjarea lucrurilor și jucăriilor bebelușului. Atunci când cel mic începe să crească, pătuțul poate fi demontat și transformat ori în loc de joacă, ori în țarc. Cele mai multe dintre paturile pliabile de la iLBambino au buzunare laterale, perfecte pentru depozitarea jucăriilor, precum și accesorii de joacă pentru cel mic.

alege patutul pliabil de la ilbambino

Un alt avantaj al patului pliant sunt varietatea accesoriilor cu care acesta vine la pachet: măsuță de înfășat, carusel, cordelină de jucării, panou electronic cu lumină de supraveghere, muzică de leagăn, roți blocabile și plasă de țânțari.  Fiindcă este realizat din materiale ușoare, precum plasticul sau metalul, copilul nu se poate accidenta în timpul jocului sau atunci când doarme și nu își poate prinde mănuțele între gratii.

Articol recomandat:  Corturi de copii marca Ilbambino.ro – ore intregi de joaca pentru prichindei

patuturi pentru cei mici

De asemenea, pătuțurile pliante sunt acoperite cu o plasă transparentă, iar lateralele pot fi confecționate din același material, astfel că părinții își vor putea supraveghea copilul non-stop.

Pe iLBambino găsiți paturi pliabile transformabile și la prețuri foarte avantajoase. Costul unui astfel de pătuț este redus, fiindcă vine la pachet cu numeroase accesorii pe care, spre exemplu, pătuțul din lemn nu le are încorporate.

Intrați pe iLBambino și alegeți pătuțuri pliabile de la numeroși producători, diferite în funcție de greutatea celui mic, vârsta copilului și de buget. Comandați și beneficiați de calitatea asigurată de iLBambino.