Amestec de dans, arta si sport, intr-un singur curs: gimnastica ritmica

Gimnastica ritmica a aparut pentru prima data la inceputul secolului al 19-lea si si-a castigat, treptat, popularitatea, pana cand a devenit un sport olimpic. Fa-i fetitei tale un abonament la gimnastica ritmica si ajut-o sa se dezvolte armonios! Este o combinatie uimitoare intre gimnastica si dans, in care practicantele folosesc cinci articole de echipament in programul lor: o pereche de maciuci, o panglica, o coarda, o minge si un cerc:

  • Maciucile sunt confectionate din material plastic, iar greutatea lor este de 400 gr.
  • Panglica este formata din batul din lemn sau material sintetic (bagheta) si partea textila, confectionata din saten. Lungimea panglicii difera, in functie de varsta copilului tau
  • Coarda este confectionata din materiale usoare (canepa, matase, plastic), iar dimensiunea ei difera, in functie de dimensiunea micutei practicante
  • Mingea este confectionata din cauciuc sau material plastic si este foarte usoara, pentru a nu permite ranirea fetitei in timpul exercitiilor
  • Cercul este confectionat din lemn sau dintr-un material plastic
Articol recomandat:  Cum deosebim produsele contrafăcute de cele originale

Disciplina, vointa si persistenta – acestea trei sunt calitatile fundamentale cu care fetita ta va ramane dupa cursurile de gimnastica ritmica. Mai iainte de toate, gimnastica ritmica este un sport, fapt pentru care ii ofera micutei tale o dezvoltare ideala. Dupa cursurile de gimnastica ritmica, fetita ta va indeplini exercitii armonioase in miscari, cu un simt potrivit al ritmului si cu foarte multa gratie.

gimnastica ritmica

Tu stii care sunt beneficiile cursurilor la gimnastica ritmica pentru micuta ta?

Gimnastica ritmica este o ramura a gimnasticii, fiind singura disciplina sportiva exclusiv feminina. Este un amestec unic de dans, arta si sport, si reuseste sa combine elemente de balet, acrobatica si dans, cu manuirea obiectelor specifice. Iata de ce, un abonament la gimnastica ritmica pentru fetita ta o va ajuta sa se dezvolte armonios si sanatos. Beneficiile practicarii gimnasticii ritmice sunt infinite, dintre care urmatoarele prezinta o importanta covarsitoare:

  • Sportul inseamna sanatate. Ca oricare alt sport, gimnastica ritmica ii mentine fetitei tale o stare optima de sanatate si formarea si dezvoltarea unei atitudini corporale corecte.
  • Dezvoltarea armonioasa a personalitatii, a inteligentei motrice, a capacitatii de anticipare si rapiditatii, a capacitatii de autoreglare, de disciplina si de spirit de organizare, a curajului, perseverentei si darzeniei.
  • Gimnastica ritmica, mai mult decat un sport- educare. Ajuta la educarea atitudinilor, a convingerilor sentimentelor morale de fair-play, a respectului si a prieteniei.
Articol recomandat:  Sindromul picioarelor nelinistite - ce remedii exista?

Abonamente la cursurile de gimnastica ritmica pentru fetita ta. Unde? La Mod Special Gym!

Cand spui “gimnastica ritmica” te gandesti la ceva exclusivist, imposibil de realizat in Romania. Nimic mai gresit! La Mod Special Gym abonamentele la gimnastica ritmica sunt foarte raspandite.

Articol recomandat:  Un suc natural gustos se face cu un storcator de fructe Philips

Pentru ca sportul este foarte important in dezvoltarea oricarui copil, inca de la cele mai fragede varste, cursurile de gimnastica ritmica de la Mod Special Gym vor contribui la dezvoltarea armonioasa a fetitei tale. Du-o la Mod Special Gym, fa-i un abonament la cursurile de gimnastica ritmica si incurajeaz-o sa evolueze!

Gimnastica ritmica ii va oferi fetitei tale idealul de feminitate prin excelenta! Tu spre ce fel de sport iti indrumi copilul? Ai incerca cursurile de gimnastica ritmica?