2 februarie 2015: Colierele supradimensionate – hot or not?

Trebuie sa recunosc ca bijuteriile supradimensionate nu sint chiar o noutate. Acestea se poarta dintotdeauna… Aminteste-ti numai de perioadele punk sau heavy-metal in care bijuteriile de acest fel jucau un rol extrem de important in tinutele de scena ale band-urilor ca Sex Pistols sau AC/DC. Insa pot intelege ca nu e chiar simplu sa asortezi un colier „statement” de la Lanvin sau bratarile enorme de la Balenciaga. Totusi, ca o adevarata fashionista, trebuie sa te obis­nuiesti cu acest trend al bijuteriilor XXXL. In afara de faptul ca sint atit de in voga, sint si extrem de frumoase si se potrivesc chiar cu anumite piese la care sigur nu te-ai gindit pina acum.

Articol recomandat:  5 februarie 2015: Cel mai bun cuptor incorporabil

Eu, de pilda, am probat unul dintre colierele crea­te chiar de domnul Elbaz pentru Lanvin cu un T-shirt alb bar­batesc si o pereche de jeansi uzati. A fost o surpriza si pentru mi­ne sa constat cum un simplu colier confera unei tinute trashy de zi atita stil si eleganta. Intotdeauna am fost un fan al conceptului mix&match, asa ca am adoptat imediat acest look.

Nu trebuie sa ignori insa nici ideea lui Elbaz de a asocia aceste coliere din metal cu perle si pietre cu o rochie de cocktail sau un taior clasic, in stilul anilor ’40. Daca esti hotarita sa investesti intr-un colier Lan­vin (lucru pe care eu, una, il sustin!), trebuie sa faci urgent o vizita la ma­gazinul Victoria 46, de pe Calea Victoriei din Bucuresti.

Articol recomandat:  27 Februarie:3 tipuri de adidasi pe care poti sa ii porti cu aproape orice outfit

Apoi, un alt must have al acestui sezon este cel mai gros colier me­talic pe care l-am vazut vreodata, semnat Michael Kors. Acesta va arata impecabil cu o fusta creion extrem de strimta si cu un pulover din casmir subtire, sau cu o rochie-bustiera care iti lasa umerii la ve­dere. Atentie! Toate acestea trebuie sa fie din materiale uni. Im­primeurile vor anihila aceasta bijuterie cu personalitate.

Un alt exemplu ar fi colierele ultra-colorate de la Louis Vuitton, pe care Marc Jacobs le-a asortat ori cu bluze din casmir in acelasi ton, ori cu rochii mini, negre, voluminoase si extrem de sexy.
Un alt aspect important este ca nici Elbaz, nici Kors si nici Jacobs nu au ales coafuri cu parul pe umeri. Modelele din show-urile acestora au avut parul bine strins la spate. Astfel, co­lierul capata importanta si devine piesa principala a tinutei tale.

Articol recomandat:  Exprima-ti dragostea cu un buchet de lalele de la Orasul Florilor

Daca te-am convins si esti gata sa pleci in cautarea colierului perfect, iata magazinele pe care ti le propun: Eva Culture (str. Paris, nr. 4, Bucuresti), Idelier Concept Store (Bd. Lascar Catar­giu nr. 1, Bu­curesti), Mango (Baneasa Shopping City), Charlotte M (Calea Victoriei nr. 91-93, Bucu­resti), Frey Wille (Calea Victoriei nr. 118, Bucuresti). Spor la shopping!